Jobbar du här i sommar?

på Sudersand, Fårö, Gotland...

Drömmer du om en workation på stranden?


Är du i början av din massagekarriär och har ett genuint intresse för människor, hälsa och massage?

Då ska du läsa vidare och skicka in din ansökan redan idag!

Fårö Surf, Yoga & Massage växer och nu söker vi massörer som vill jobba med sand mellan tårna i en paradisliknande miljö på sagolika Fårö.
Sommarsäsong 2022 från 1 juli till 15 augusti 
Varmt välkommen till oss!

Om Naturalways

Naturalways har en vision om att utforska idén om att harmonisera med Naturens krafter och leva ett hållbart och rikt liv som lämnar ett mindre mänskligt fotavtryck på vår jord.

Vi har genom åren bedrivit yogastudio, juicebar, surf, massage och anordnat retreats på olika platser i såväl Sverige som i Mexico och på Bali.

Sedan 2004 är vi etablerade på Fårö, Sudersand där vi erbjuder yoga, massage och Qi Gong samt hyr ut och anordnar kurser i Surf och Stand Up Paddle.  


Om uppdraget 

I rollen som massör hos oss kommer du att ge klassisk svensk massage i en underbar miljö bland sanddynorna i Sudersand. Vi har vårt eget koncept men massagen anpassas givetvis efter kundens behov. Solen skiner nästan alltid på Fårö men vi har även möjlighet att även erbjuda våra kunder massagebehandlingar i vårt Tipitält vid lite sämre väder.


Vi erbjuder

Du kommer att få en introduktion om vårt koncept, kunskap inom energiarbete och hur du kan använda dig av den i din profession såväl som privat. Som personal hos oss, är vi glada att kunna erbjuda personalförmåner så som enkelt fördelaktigt boende, personalrabatt på restaurang och du har dessutom möjlighet att delta i våra Qigong- och Yoga klasser. För att du ska vara trygg i din roll som massör, har du även möjlighet att byta behandlingar så du hela tiden utvecklas och även får tillbaka. På din lediga tid har du dessutom möjlighet att testa Stand Up Paddle.

Du kommer tillsammans med vårt fantastiska team vara en del av Fårö Sudersands sommarupplevelse.


När:

Sommar 2022

Om dig

Vi tror att du har gedigen erfarenhet av massage och som oss brinner för att ge den bästa kundupplevelsen. Du trivs med att jobba i Team, är prestigelös och tycker om att njuta av sand och hav.

 

Skicka in ditt CV och berätta kort om dig själv via MEJL till JULIAN

Har du frågor kontakta: Julian via mejl eller telefon

Rekrytering sker löpande, så vänta inte med din ansökan!

 Natural Ways | Growth by Nature

MASSAGE på STRANDEN

 Natural Ways | Growth by Nature


Vi ser fram emot och längtar till 
sommaren 2022.
Är Du den kollega vi söker? 


FÅRÖ SURF YOGA & MASSAGE

ANSÖK DIREKT PÅ WEBBEN


Du kan läsa hur vi hanterar personuppgifter via länken du hittar här ...
Glöm ej att bifoga cv i ett separt mejl om du använder dig av formuläret.