Ger du massage här i sommar?

på magiska Fårö, GOTLAND...

Drömmer du om en workation på stranden?


Är du i början av din massagekarriär och har ett genuint intresse för människor, hälsa och massage?

Då ska du läsa vidare och skicka in din ansökan redan idag!

Fårö Surf, Yoga & Massage växer och nu söker vi massörer som vill jobba med sand mellan tårna i en paradisliknande miljö på sagolika Fårö.
Sommarsäsong 2023 från 1 juli till 15 augusti 
Varmt välkommen till oss!

Om Naturalways

Naturalways har en vision om att utforska idén om att harmonisera med Naturens krafter och leva ett hållbart och rikt liv som lämnar ett mindre mänskligt fotavtryck på vår jord.

Vi har genom åren bedrivit yogastudio, juicebar, surf, massage och anordnat retreats på olika platser i såväl Sverige som i Mexico.

Sedan 2003 är vi etablerade på Fårö, Sudersand där vi erbjuder massage, yoga och Qi Gong samt hyr ut och anordnar kurser i Surf och Stand Up Paddle.  


Om uppdraget 

I rollen som anlitad massör hos oss kommer du att ge klassisk svensk massage i en underbar miljö i sanddynorna i Sudersand. Vi har vårt eget koncept men massagen anpassas givetvis efter kundens behov och med din personliga prägel. Solen skiner nästan alltid på Fårö men vi har även möjlighet att även erbjuda våra kunder massagebehandlingar i ett större uppvärmt partytält vid sämre väder. Vi ser en fördel med att du erbjuder Yogaklasser eller annan gruppträning också, inget måste. Vi ser att du är egenföretagare och fakturerar oss för utförda behandlingar.


Vi erbjuder

Du kommer att få en introduktion av vår konceptmassage, insikt och erfarenhet av energiarbete, och hur du kan använda dig av det i din profession såväl som privat. Som massör hos oss, är vi glada att kunna erbjuda förmåner som möjlighet till att hyra boende billigt, delat boende i husvagn eller enskilt i tält, tillgång till utekök, rabatt på vissa restauranger och möjlighet att delta i våra Qigong- och Yoga klasser löpande. För att du ska vara trygg i din roll som massör uppmuntrar vi varandra till att byta behandlingar så vi hela tiden utvecklas, ger och även får tillbaka.

På din lediga tid har du din egna tid och självklart möjlighet nyttja våra surfbrädor, Stand Up Paddleboards mm. 

Du kommer tillsammans med vårt fantastiska team vara en del av Fårö, Sudersands strandens sommarupplevelse.

När:

Sommar 2023, 1 juli till 15 augusti bokningssytem öppet
Möjlighet att komma innan och lämna senare

Om dig

Vi tror att du har gedigen erfarenhet av massage och som oss brinner för att ge den bästa kundupplevelsen. Du trivs med att jobba i team, är prestigelös och tycker om att njuta av sand och hav.

 

Skicka in ditt ansökan och berätta kort om dig själv via mail mail till oss.


Rekrytering sker löpande, så vänta inte med din ansökan!

 Natural Ways | Growth by Nature

MASSAGE på STRANDEN

 Natural Ways | Growth by Nature


Vi ser fram emot och längtar till 
sommaren 2023.
Är Du den kollega vi söker? 


FÅRÖ SURF YOGA & MASSAGE

ANSÖK DIREKT PÅ WEBBEN


Du kan läsa hur vi hanterar personuppgifter via länken du hittar här ...
Glöm ej att bifoga cv i ett separt mejl om du använder dig av formuläret.